Maatwerk in meetwerk

FACTO GEO is een geodetisch ingenieursbureau. Landelijk wordt er gewerkt aan geodetische werkzaamheden en aan het bewerken en presenteren van geodata. Leveren van maatwerk is noodzakelijk voor het leveren van het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking een belangrijke plek hebben.


Wij leveren bijvoorbeeld als voorbereiding op het ontwerpen en besteksgereed maken van nieuwbouwprojecten, waardevolle basisinformatie door de juiste geometrie met precisie in te meten en op een door de opdrachtgever gekozen wijze te verwerken en aan te leveren. Ook is het vervaardigen van splitsingstekeningen van appartementsrechten vooraf met ruime kadastrale kennis door jarenlange ervaring een belangrijk specialisme.

Verder heeft FACTO GEO veel kennis op het gebied van verticale en horizontale maatvoering, waarbij ook aandacht is voor het monitoren van objecten op deformaties tijdens de aanleg van bouwprojecten. FACTO GEO kan voor u ook 3D Laserscannen, een techniek die steeds vaker wordt toegepast in veel verschillende vakgebieden.

FACTO GEO heeft de expertise en staat voor u klaar om u te ondersteunen. Wij delen graag onze kennis en kunde met u. Ons team kan naast projectondersteuning ook een specifiek capaciteitstekort oplossen op basis van een detacheringcontract.

Heeft u bijzonder meetwerk met een bijzonder karakter? Neem dan contact met ons op!


“Wij hebben de expertise en staan voor u klaar om u te ondersteunen. Wij delen graag onze kennis en kunde met u.”