Trimble X7 3D scanner voor FACTO GEO


Allernieuwste 3D scanner van Trimble, de X7 aangeschaft!

FACTO GEO schaft als eerste bedrijf in Nederland de nieuwe Trimble X7 aan en wil hiermee het 3D-scannen een verdere boost geven!

Bij FACTO GEO hechten we veel waarde aan het combineren van vakmanschap en innovatie om onze klanten kwalitatief hoogwaardige diensten op een efficiënte manier te kunnen verlenen.

Trimble
De allernieuwste 3D scanner van @Trimble Inc., de X7, maakt het mogelijk om alle scans in een project automatisch in het veld al aan elkaar te rekenen en te beoordelen. Zo kunnen onze landmeters al tijdens de inwinning kwaliteit, inhoud en volledigheid beoordelen en bijsturen waar nodig.
Daarmee zijn wij in staat u als klant in de verschillende markten (overheden, bouw & infra en industrie) nog beter te bedienen dan u van ons gewend bent.

Geïnteresseerd?
Onze collega's Pepijn Cluitmans (0682544426) en Tom Balke (0653789599) denken onder het genot van een goede kop koffie graag mee voor een oplossing van uw meetvraagstuk.


Vakmanschap en innovatie


Met Geometius bv hebben we inmiddels een aantal succesvolle en veelbelovende tests met de Trimble X7 uitgevoerd.

Wij hebben onder andere onze hoofdvestiging in Deventer zowel van binnen als van buiten volledig ingescand.

Met Geometius zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met het leveren van hoogwaardige geodetische inwinningstechnologieën.