Boeing 747 “geland” bij hotel in Badhoevedorp

Boeing 747 staat op zijn plek bij hotel in Badhoevedorp


Na veel passen en meten is de Boeing 747 op zijn plek gezet bij het Corendon Hotel in Badhoevedorp. In een weekend passeerde het vliegtuig de A9 en de Schipholweg en werd de 747 bij het hotel geplaatst. Collega Henk van FACTO GEO was hierbij aanwezig om o.a.de proefopstelling in te meten en controlemetingen uit te voeren. Een prachtige afsluiting van een mooi project!

In februari beleefde het project Corendon Mission 747 haar belangrijkste momenten, de passage over de A9, de oversteek van de Schipholweg en plaatsing bij het Corendon Village hotel Het betekende ook een voorlopige afsluiting van ook een indrukwekkend FACTO GEO project.

De fundering en het palenplan onder het vliegtuig werden uitgezet door FACTO GEO. Daarnaast behoorden het uitzetten van het heiwerk voor een uitrit van een voormalige parkeergarage, en de complete maatvoering voor het zwembad ook tot onze werkzaamheden.

Collega Henk Leijenhorst, hieronder op de foto, was als VIP aanwezig en heeft de passage van het vliegtuig over de A9 in de vroege uurtjes van 09 februari van dichtbij kunnen zien.

Onze werkzaamheden bestonden tijdens dit weekend voornamelijk uit controlemetingen. Op vrijdagochtend startten wij onze metingen al met een proefopstelling van de stalen poten waar later het landingsgestel op verankerd zou worden. De inmeting van het landingsgestel en de reeds gestorte fundering is door FACTO GEO ingemeten.

Een prachtige afsluiting van een mooi project!