Maatvoering Nieuwbouw Moerdijk

Maatvoering nieuwbouwproject industrieterrein Moerdijk


FACTO GEO heeft de maatvoering uitgevoerd van een groot nieuwbouwproject op het industrieterrein Moerdijk. Het betreft een distributiecentrum van een supermarktketen ter grootte van ongeveer vier voetbalvelden.

Wij hebben gedurende 10 maanden werkzaamheden uitgevoerd, zoals de maatvoering van de ankers en het stellen van kolommen. Daarnaast hebben we veel maatvoering gedaan t.b.v. de staalconstructies door het gehele gebouw.

Dit gebeurde veelal vanuit hoogwerkers. Na zeer uitgebreide instructies was collega Henk Leijenhorst bevoegd om de hoogwerker te bedienen. (zie foto)

Het uitzetten van de fundering, de betonvloer en het parkeerdek behoorden tot het pakket werkzaamheden tijdens het nieuwbouwproject. Dit uiteraard voorzien van de bijbehorende tekeningen.

Op dit moment worden wij voornamelijk gevraagd om controlemetingen uit te voeren.

Vanaf geen enkele positie op het terrein kan een totale overzichtsfoto worden gemaakt. Gewoonweg omdat het te groot is. De meeste foto's zijn vanaf het parkeerdek gemaakt, zie foto hieronder, dat overigens ook door FACTO GEO is uitgezet.