Optimalisatie Bereikbaarheid en Beschikbaarheid

Onze infrastructuur is de ruggengraat van de Nederlandse economie en zorgt voor mobiliteit van mensen, goederen en energie. Met de toenemende groei van onze bevolking en de steeds groter wordende druk op milieu en klimaat, worden beheerders van deze infrastructuur voortdurend uitgedaagd om de mobiliteit en leefbaarheid binnen de schaars beschikbare openbare ruimte in Nederland in stand én veilig te houden. De juiste beslissingen nemen, op het juiste moment en op basis van de juiste gegevens is daarbij de sleutel tot succes.

Duurzame infrastructuur

Met een team van gedreven Geo-professionals en de inzet van de modernste inwintechnieken is FACTO GEO uw partner. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen met de juiste ruimtelijke gegevens. Staat u voor een uitdaging waarbij u zeker wilt zijn dat uw unieke plan het gewenste eindresultaat zal opleveren?

Uitdagingen
  • Is er voldoende werkruimte onder- en bovengronds?
  • Hoe gedraagt een bouwwerk en ondergrond zich rondom de projectlocatie?
  • Hoe zorg ik dat infrastructurele constructies op een juiste wijze en binnen de gestelde toleranties worden gerealiseerd?
  • Hoe kan ik het beste het gevraagde opleverdossier van een gerealiseerd werk zorgvuldig en tijdig overdragen?
Realisatie

Bij FACTO GEO zijn deze vragen onze dagelijkse uitdaging en we gaan die graag voor u aan.  Wij helpen u uitdagende projecten te realiseren waarbij onze focus niet alleen ligt op de uitvoering maar op de gehele cyclus van planvorming, realisatie, beheer en evaluatie.