Teamleider Assetinformatie

Bij FACTO GEO werkt een team vakmensen enthousiast aan landmeetkundige projecten. Onze specialisten werken in het hele land vanuit de teams Eigendomsregistratie, Projectrealisatie en Assetinformatie in 4 marktsectoren: Industrie, Bouw, Vastgoed en Overheid. Bij klanten in de Proces- en petrochemische industrie, woning- en utiliteitsbouw, infrastructurele projecten, bij gemeenten en waterschappen, Kadaster en nutsbedrijven zijn onze vakmensen bekend met de processen en kwaliteitseisen.

Wij zoeken een Teamleider die leiding geeft aan de sector Assetinformatie

Dit is jouw baan!

Ben jij een betrokken leidinggevende die verantwoordelijk wil zijn voor een professionele uitvoering van landmeetkundige projecten? Ben jij een teamspeler, die het organisatiebeleid binnen een team implementeert en kun jij je collega’s motiveren en coachen? Dan ben jij de Teamleider die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als Teamleider geef je leiding aan de medewerkers in het team Assetinformatie en zorg je samen met je team voor een professionele uitvoering van de opdrachten met het doel de klanttevredenheid en de commerciële resultaten van het team te verhogen.
Je bent gemotiveerd om het strategische beleid om te zetten in operationele doelen en je team daar in mee te nemen. Je hebt uitstekende coachende vaardigheden, bent creatief, ondernemend en inspirerend en met je commerciële kijk weet je precies wat de klant wil. Je hebt kennis van de branche en een effectief netwerk. Je ziet nieuwe ontwikkelingen en technieken in de markt en zet deze om in kansen. Je voelt je verantwoordelijk voor het continu doorvoeren van verbeteringen en het optimaliseren van de processen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je CV voorzien van een motivatie aan: personeelszaken@facto-geo.nl
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met de heer Ron Rozema T 088-7181200 of kijk op www.facto-geo.nl om te zien wat we allemaal doen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.