Werken bij FACTO GEO

Werken bij FACTO GEO betekent werken in een dynamische, open, transparante organisatie. Dagelijks werk je mee aan uitdagende vraagstukken om nieuw te vormen percelen vast te leggen, projecten te realiseren en het proces van beheer en onderhoud te ondersteunen. Landmeetkundige en geo-informatieprojecten waarin jij jouw individuele kwaliteiten, samen met ruim 150 collega’s, inzet om als team, onze klanten, ons bedrijf en jouzelf te laten groeien.

Waar kom je terecht?

Wij kennen een een informele cultuur, waar mensen graag samenwerken, we de liefde voor het vak delen en met een no-nonsense hands-on mentaliteit ons werk doen. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich voortdurend ontwikkelt, van elkaar leert en de uitdaging aangaat ons team nóg sterker te maken.

Redenen waarom jij wilt werken bij FACTO GEO

  • Werken aan uitdagende projecten en leveren van diensten voor een breed scala aan klanten en met een team van enthousiaste collega’s
  • Een plezierige en professionele werkomgeving waarin jij onder goede en deskundige begeleiding kan excelleren en groeien.
  • Een bedrijf waarin je doorlopend leert. Van je collega’s, van de klanten, maar ook door middel van trainingen die jou vakinhoudelijk of qua skills nog beter maken.
  • Informele en platte organisatie met korte lijnen om de doelstellingen te bereiken.
  • Elke dag met een glimlach van en naar je werk.
  • Een uitstekend pakket van marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Bij ons mag je je hoofd boven het maaiveld uitsteken. Ben jij een nieuwsgierige superspecialist of een ondernemende allrounder? Wij bieden de ruimte om te excelleren! Of het nu gaat om een tijdelijk of vast- dienstverband of een inspirerende omgeving voor het lopen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht: Voor enthousiaste mensen staan onze deuren open en staat de koffie klaar! Iets voor jou? Aarzel dan niet om direct met ons contact op te nemen.

neem contact op
Een greep uit onze klanten