Infrastructuur

Onze infrastructuur is de ruggengraat van de Nederlandse economie en zorgt voor mobiliteit van mensen, goederen en energie. Met de toenemende groei van onze bevolking en de steeds groter wordende druk op milieu en klimaat, worden beheerders van deze infrastructuur voortdurend uitgedaagd om de mobiliteit en leefbaarheid binnen de schaars beschikbare openbare ruimte in Nederland in stand én veilig te houden. De juiste beslissingen nemen, op het juiste moment en op basis van de juiste gegevens is daarbij de sleutel tot succes.

Duurzame infrastructuur

Met een team van gedreven Geo-professionals en de inzet van de modernste inwintechnieken is FACTO GEO uw partner. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen met de juiste ruimtelijke gegevens. Staat u voor een uitdaging waarbij u zeker wilt zijn dat uw unieke plan het gewenste eindresultaat zal opleveren?

Infrastructuur Facto

NASIM+

NASIM+ combineert maatvoering, controlemeting, scannen én monitoring. Met deze innovatie bent u zeker van snelle informatievoorziening en meer bewegingsruimte op de bouwplaats.

NASIM+

Optimalisatie Bereikbaarheid en Beschikbaarheid

  • Is er voldoende werkruimte onder- en bovengronds?
  • Hoe gedraagt een bouwwerk en ondergrond zich rondom de projectlocatie?
  • Hoe zorg ik dat infrastructurele constructies op een juiste wijze en binnen de gestelde toleranties worden gerealiseerd?
  • Hoe kan ik het beste het gevraagde opleverdossier van een gerealiseerd werk zorgvuldig en tijdig overdragen?

Bij FACTO GEO zijn deze vragen onze dagelijkse uitdaging en we gaan die graag voor u aan.  Wij helpen u uitdagende projecten te realiseren waarbij onze focus niet alleen ligt op de uitvoering, maar op de gehele cyclus van planvorming, realisatie, beheer en evaluatie.

André Harsevoort
André HarsevoortProjectleider
Kunnen we ook iets voor u betekenen? André vertelt u graag meer over de mogelijkheden bij uw project. Neem vrijblijvend contact met hem op.