Over FACTO GEO

FACTO GEO is een gespecialiseerd geodetisch ingenieursbureau. Met ons team van enthousiaste vakspecialisten werken wij het hele jaar door aan uitdagende landmeetkundige projecten in heel Nederland.

Vakspecialist met focus

Onze mensen verstaan het vak en nemen de tijd voor het aanbieden van passende oplossingen voor al uw landmeetkundige vraagstukken.

Vakspecialist met focus

Het begrijpen van de vraag achter uw vraag maakt de wederzijdse verwachtingen waar.

Open en transparant

U krijgt altijd antwoord van onze vakspecialisten. Wij zijn transparant in de kosten en urenbesteding op projecten.

Open en transparant

U weet vooraf waar u aan toe bent.

Gericht op resultaat

Met actuele kennis van beschikbare inwintechnologieën bieden wij praktisch en resultaatgericht de oplossing voor uw meetvraag.

Gericht op resultaat

Wij werken aan een kostenefficiënte oplossing met marktconforme tarieven.

Langdurige klantrelaties

Opbouwen van langdurige relaties baseren wij op goed luisteren, wederzijds begrip, onderling vertrouwen én een juiste levering.

Langdurige klantrelaties

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vakmensen in meetwerk

We delen graag onze kennis en kunde. In de bedrijfsfilm ziet u onze vakmensen aan het werk. Met up-to-date kennis van de huidige inwintechnologieën werkt FACTO GEO praktisch en resultaatgericht aan uw vraag.

Certificaten van FACTO GEO

FACTO GEO is VCA*, SNA, ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd. Sinds juli 2021 is FACTO GEO lid van de Club van 49.

Een gedegen advies begint met goede koffie

FACTO GEO is uw partner voor geodata. Ons werk bestaat uit het leveren van diensten en producten die de gehele keten van de ontwikkeling en beheer van de fysieke leefomgeving ondersteunen. Ons motto “een gedegen advies begint met goede koffie” is inmiddels een begrip en onderschrijft onze zorgvuldige benadering om met een passende oplossing voor uw vraagstuk te komen. Daar mag u ons aan houden.