Vacature: projectmanager Geo-Informatie

FACTO GEO zoekt een Projectmanager Geo-informatie. 

Binnen het marktsegment Overheid werken wij als meetbedrijf en data-partner mee aan duurzame en moderne oplossingen in het kader van informatiebeheer op het gebied van o.a. Beheer Openbare Ruimte, Asset-management en Geo basisregistraties. Om onze activiteiten binnen dit marktsegment verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een Projectmanager Geo-informatie.

Je werkzaamheden

Met jouw kennis van de markt en marktontwikkelingen, een goed netwerk en gedegen inhoudelijke kennis, ben jij de spin in het web tussen klant, onze commerciële mensen en ons operationele team. Je bent doortastend, creatief en resultaatgericht.

Als Projectmanager adviseer je klanten en vertaal je hun uitdagingen naar commercieel interessante, innovatieve en haalbare oplossingen. Bij aanbestedingen help je mee de winnende aanbieding te schrijven. Je bent belast met het contract- en relatiebeheer en geeft leiding aan projecten. Je fungeert als schakel tussen commercie en operatie. Je voelsprieten staan aan en door je netwerk weet jij wat er leeft in overheidsland, welke tenders worden verwacht en weet je in direct contact met de klant, leads om te zetten in kansen. Bij FACTO GEO fungeer je als aanjager bij het beheren van de projecten en stemt de werkzaamheden af met de opdrachtgevers. Je bent een coach voor jouw collega’s en denkt pro-actief mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Je onderzoekt waar nieuwe kansen liggen in de markt en speelt in op relevante innovaties en ontwikkelingen. Je bent een inspirerende, gedreven, ondernemende en energieke collega met ambitie.

Projectmanager geo-informatie

Wij vragen

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Actuele kennis en relevante ervaring binnen het Geo-domein in relatie tot het publieke domein
  • Managementvaardigheden om projecten te leiden
  • Vaardigheid in het bewaken van contracten en het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties

Wij bieden

  • Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan in een gezond en dynamisch bedrijf
  • Een plezierige, informele en professionele werkomgeving met een fijne groep collega’s
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Over FACTO GEO

FACTO GEO is een gespecialiseerd geodetisch ingenieursbureau. Met ons team van enthousiaste vakspecialisten werken wij het hele jaar door aan uitdagende landmeetkundige projecten in heel Nederland. Met actuele vakkennis en passie voor het vak zoeken we altijd naar de beste oplossing.

Geïnteresseerd in de functie van Projectmanager?

Stuur je CV voorzien van een motivatie aan: personeelszaken@facto-geo.nl
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Ron Rozema, T 088-7181200.